Jeep til Copenhagen Pride Parade 2017
 • Brian Gardner Mogensen
 • 21 dec 2017
 • Reportage
 • Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0

  Af Brian Gardner Mogensen, redaktør, Detroit Research

  Jeep Copenhagen præsterede lidt af et scoop ved som det eneste bilmærke at være endda massivt tilstede i den store Copenhagen Pride Parade i København den 19. august. Intet andet bilmærke var repræsenteret og Jeep havde scenen for sig selv. Detroit Research var tilstede på Copenhagen Pride Parade  og giver her en kort reportage fra oplevelsen.

  Politiske partier, ungdomspolitiske organisationer, foreninger, fagforeninger, organisationer, virksomheder, ambassader m.v. deltog i det store demonstrationsoptog for mangfoldigheden den 19. august 2017 i København og Frederiksberg. Et farverigt optog med massere af mennesker, lastbiler, musik i et pragtfuldt vejr fra Frederiksberg Rådhus via Vesterbrogade til Rådhuspladsen. Det skønnes at mere end 200.000 mennesker var mødt op for at overvære demonstrationsoptoget.

  Pludselig kom Jeep Copenhagen til syne med et stort optog. Mange mennesker iklædte sorte t-shirts med guldfarvet Jeep logo på maven, høj musik og ikke mindst alle Jeeps modeller fra den store Grand Cherokee over Wrangler til de mindre Cherokee og Rendegade.

  Se billedserien fra Detroit Research nedenfor.

  Billedreportage fra Copenhagen Pride 2017. Kilde: Detroit Research

  Overraskelsen havde nok været knap så stor, hvis det var et mere “almindeligt bilmærke”. Men at det lige præcis er det det legendariske amerikanske Jeep med rødder tilbage fra amerikansk militær, der vælger at deltage i Pride Paraden er interessant. Både fordi man opfatter Jeep brandet som Macho og ikke umiddelbart et brand der rimer på Pride Parade. Vi forventer at se Jeep til næste år!

   

   

  blog comments powered by Disqus