Analyser & reportager
 • 19 mar 2018
 • Brian Gardner Mogensen 6

  Af Simon Gardner Mogensen, skribent, Detroit Research

  Amerikansk bilindustri er i høj grad skabt med afsæt i de innovative tanker og den teknologiske udvikling, der har fundet sted i USA i historien og som førte til, at amerikansk bilindustri helt op til 1970’erne var dominerende på verdensmarkedet. Spørgsmålet er dog i hvilken grad amerikansk bilindustri i fremtiden kan anvende den teknologiske udvikling i bilproduktionen til at spille en vigtig rolle på verdensmarkedet. Detroit Researh ser i denne artikel nærmere på den teknologiske udviklings betydning for amerikansk bilindustri.

  Læs mere

 • 15 mar 2018
 • Brian Gardner Mogensen 94

  Af Simon Gardner Mogensen, skribent, Detroit Research

  Corporate Social Responsibility – CSR – spiller i stigende grad en rolle for mange virksomheder. Den politiske forbruger er i den grad kommet i centrum for mange virksomheders forretningsmæssige fokus.  Dette har dog ikke i samme grad været tilfældet for amerikansk bilindustri, der til trods for stigende pres fra den politiske forbruger kun i begrænset omfang spiller CSR melodien. Detroit Researh ser i denne artikel nærmere på CSR’s betydning for amerikansk bilindustri.

  Læs mere

 • 13 mar 2018
 • Brian Gardner Mogensen 134

  Af Simon Gardner Mogensen, skribent, Detroit Research

  Præsident Donald Trump har med sin skattereform sænket selskabsskatten fra 35 % til 20 %, hvilket har positiv betydning for alle selskaber i USA herunder ikke mindst amerikansk bilindustri. Dette gælder både i forhold til produktion af biler i USA og investeringer i ny teknologi til biler. Detroit Research går i denne artikel tættere på reduktionen af selskabsskattens betydning for amerikansk bilindustris konkurrenceevne.

  Læs mere

 • 12 mar 2018
 • Brian Gardner Mogensen 158

  Af Simon Gardner Mogensen, skribent, Detroit Research

  De amerikanske bilproducenter har nydt godt af en ambitiøs erhvervsvenlig skattereform, hvor bl.a. selskabsskatterne er blevet sat markant ned.  Men med Trumps udmeldinger om toldsatser på stål og aluminium er der lagt op til en handelskrig med EU, hvilket på sigt kan få betydning for amerikanske bilindustri, der om nogen er en global industri med afsætningsmarkeder i hele verden.  Detroit Research går i denne artikel tættere på en spirende handelskrigs betydning for den amerikanske bilindustri.

  Læs mere

 • 21 dec 2017
 • Brian Gardner Mogensen 1,744

  Detroit Research ønsker alle læsere og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi ser frem til et 2018 med et fornyet fokus amerikansk bilindustri med tilgange i økonomi, marked, kultur, klima, personer og meget andet. 2018 bliver et år, hvor Detroit Research også vil lancere nye tiltag. Glæd dig!

  Læs mere