Analyser & reportager
 • 23 maj 2018
 • Brian Gardner Mogensen 6,483

  Af Simon Gardner Mogense, skribent, Detroit Research

  Konkurrencen i bilindustrien har i et historisk perspektiv, altid spillet en stor og afgørende rolle for dens udvikling. Det gælder ikke mindst amerikansk bilindustri, som var først i verden og som siden begyndelsen af 1900 tallet har spillet en afgørende rolle i bilindustrien på verdensmarkedet. Detroit Research ser i denne artikel nærmere på konkurrencens historiske betydning for den amerikanske bilindustris udvikling.

  Læs mere

 • 22 maj 2018
 • Brian Gardner Mogensen 6,547

  Af Brian Gardner Mogensen, redaktør Detroit Research

  Solen skinnede på de mange amerikanske biler og de mange besøgende til Night Cruise ´18 i Rådmandshaven i Næstved lørdag den 19. maj,  hvor “All American Cruisers Sydsjælland” havde kaldt til stævne til tonerne fra livebandet “The Great Pretenders”. Detroit Researh var tilstede og giver en reportage fra aftenen.

  Læs mere

 • 26 mar 2018
 • Brian Gardner Mogensen 8,100

  Af Brian Gardner Mogensen, redaktør, Detroit Research

  Alicia Boler Davis blev i juni 2016 udnævnt til “Executive Vice President Global Manufacturing, Manufacturing Engineering and Labor Relations” hos General Motors. En af de mest ansvarsfulde poster i General Motors ledelse med ansvar for den amerikanske bilgigants globale bilproduktion med 165.000 medarbejdere på 150 bilfabrikker i 20 lande. Detroit Research går i denne artikel lidt tættere på hvem Alicia Boler Davis er.

  Læs mere

 • 19 mar 2018
 • Brian Gardner Mogensen 7,411

  Af Simon Gardner Mogensen, skribent, Detroit Research

  Amerikansk bilindustri er i høj grad skabt med afsæt i de innovative tanker og den teknologiske udvikling, der har fundet sted i USA i historien og som førte til, at amerikansk bilindustri helt op til 1970’erne var dominerende på verdensmarkedet. Spørgsmålet er dog i hvilken grad amerikansk bilindustri i fremtiden kan anvende den teknologiske udvikling i bilproduktionen til at spille en vigtig rolle på verdensmarkedet. Detroit Researh ser i denne artikel nærmere på den teknologiske udviklings betydning for amerikansk bilindustri.

  Læs mere

 • 15 mar 2018
 • Brian Gardner Mogensen 7,131

  Af Simon Gardner Mogensen, skribent, Detroit Research

  Corporate Social Responsibility – CSR – spiller i stigende grad en rolle for mange virksomheder. Den politiske forbruger er i den grad kommet i centrum for mange virksomheders forretningsmæssige fokus.  Dette har dog ikke i samme grad været tilfældet for amerikansk bilindustri, der til trods for stigende pres fra den politiske forbruger kun i begrænset omfang spiller CSR melodien. Detroit Researh ser i denne artikel nærmere på CSR’s betydning for amerikansk bilindustri.

  Læs mere