Ydelser

Hvad kan du købe hos Detroit Research?

Analyse

Er du et medie eller fagblad eller en anden institution/organisation, der har brug for en analyse af et bestemt tema f.eks. økonomi, marked, politik, kultur, klima m.v. i tilknytning til amerikansk bilindustri, henvender du dig til Detroit Research, og vi kommer med et tilbud.

Artikel

Er du et medie eller et fagblad, der har brug for at få udarbejdet en artikel om et tema f.eks. økonomi, marked, politik, kultur, klima m.v. i tilknytning til amerikansk bilindustri henvender du dig til Detroit Research, og vi kommer med et tilbud.

Abonnement på nyheder og analyser

Er du generelt interesseret i nyheder og analyser om amerikansk bilindustri kan du tegne et abonnement på vores elektroniske nyheder og analyser, hvilket betyder, at du vil modtage en e-mail hver gang, der er nye nyheder eller analyser på www.detroit-research.dk

Annoncer

Er du en virksomhed der finder, at Detroit Research aktiviteter understøtter eller synliggør din virksomhed hos eksisterende eller nye potentielle kunder, kan du tegne en annonce på www.detroit-research.dk.

Sponsorat

Hvis du finder Detroit Research aktiviteter interessante, men ikke ønsker at tegne en annonce, er det også muligt via et sponsorat, at støtte Detroit Research økonomisk, på de præmisser som du ønsker.

Hold øje med vores ydelser

Vores ydelser er i en dynamisk proces og udvikler sig hele tiden, så hold venligst øje med nye eller ændrede ydelser på denne side.